2016. január 7., csütörtök

Manikűrvadász | Szülinapi forduló

Sziasztok!



Picit késve ugyan, de végre sikerül hoznom a Szülinapi forduló maniját. Az utóbbi pár napban csak levegővételre volt energiám és lelki erőm, hiába volt kész már rég a manikűr, nem voltam képes megírni a bejegyzést. 
Amióta blogolok még nem volt lehetőségem szülinapi Manikűrvadászon részt venni. Ez volt nekem az első. Ismét Bella volt a háziasszonya a fordulónak, és engem rendesen megdolgoztatott. Az általa választott párom Yagala (https://www.instagram.com/yagala) volt, aki ijesztően csodás manikűröket csinál. Amikor végignéztem az oldalát, lányos zavaromban ki is léptem belőle, hogy majd később választok. Második körben sikerült végül egyet kiválasztani a sok-sok gyönyörű mani közül.
Picit csalásnak érzem, mert ami a körmén van, tulajdonképpen valamiféle matrica, de én mindenképp ki szerettem volna végre próbálni a saran wrap technikát, így végül maradt ez a manikűr.

https://www.instagram.com/p/6r03B2sscQ




Felhasznált lakkok:
→ Avon - Iceberg White
→ essence - shine brighter!
→ essence - absolute pure

Puszil mindenkit: Cinc
Nézzétek meg a többiek munkáit is:

1 megjegyzés:

  1. Mikor megpillantottam, hogy te Yagalát kaptad, pont nekem is az jutott eszembe, hogy ne lesz könnyű dolgod.:) Remekül megoldottad! Nekem tetszik. :3 :*

    VálaszTörlés