2015. december 31., csütörtök

Adventi nyereményjáték Barbi jóvoltából :)

Sziasztok!

A MacskaKöröm (http://macska-korom.blogspot.sk) blog írója Barbi rendezett egy nyereményjátékot melynek eredményét karácsony előtt tudtuk meg. Én lettem a szerencsés nyertes. Nagyon örültem mert még életemben sosem nyertem semmit és mert a megnyerhető dolgok nagyon szépek és izgalmasak voltak.
A mai nap meg is kaptam a csomagocskámat. Jól le volt ragasztózva, azt sem tudtam, hol kezdjek neki a bontásnak :D


Aztán végre nagy nehezen "fogást találtam" a csomagon :D Így sikeresen kibonthattam és nekiálltam rácsodálkozni a dolgokra. Barbi nagyon aprólékos és figyelmes volt, mindent gondosan becsomagolt (vagy ötször :D), hogy semmi se sérüljön. Már utólag sajnálom, hogy nem fotóztam le, mennyi papír volt ebben a viszonylag pii dobozba bezsúfolva. :D


A fenti sokaságot sűrítette bele a kicsi dobozba. Az eredeti nyeremény mellett még pár meglepetést is rejtett a doboz tartalma. Vegyük sorra szemügyre mik is lapultak benne:













Mindennek nagyon örültem plusz Barbi irtó aranyos volt, hisz az első díszecske, a Manna szappan és a körömdíszítő apróságok "bónusz" volt a csomagban. Egyedül, amit nem fogok tudni kihasználni, az a fürdőfagyi, mivel sajnos nincs kádunk itthon. :( De szagolgatom azóta is, hiszen nagyon jó illata van :) Már kipróbáltam a manikűrszettet és imádom! Majd utána a Catrice - Stardust lakkot is bevetettem.
Annyira szuper minden, tényleg nagyon imádom az egész pakkot! A krémek csodás illatúak, a sminkpaletta szép pigmentált, a lakkok nagyon csinik, szóval egy szavam sem lehet.

Köszönöm Barbi!
Puszi mindenkinek: Cinc

2 megjegyzés:

  1. Annyira csodaszépek! Már alig várom, hogy élesben is lássam őket! Használd őket egészséggel! :*

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik és hogy minden épségben megérkezett :)

    VálaszTörlés